Ny tävling och en vinnare

Då kör vi igång en ny tävling där ni kan bli lite vårfräscha och vinna mina favoritprodukter

från Organiqs.

Ni kan vinna läppglans, ögonskugga, puder och bästa , bästa volym mascaran ever.

För att ha chansen att vinna ska ni:

Gilla DianasDrömmar på facebook och gillar gör ni här och berätta ert bästa sminktips.

Ett extra plus i kanten får ni om ni röstar på mitt bidrag i Skansentävlingen här

Tävlingen håller på tom söndag.

Och så har vi en vinnare av valfritt armband i samarbete med LinebyMaria och vinnaren är:

Mia som vill ge sin bästis ett armband maila vilket armband och namn och adress till din bästis så kommer ett armbamnd till henne:dianasdrommar@spray.se.

kram Diana

diana

En lifestyleblogg med försmak för livets goda såsom mode, shopping, skönhet,inredning, resor,mat och bak.Man måste unna sig är mitt motto och såklart att ha kul.Hoppas du ska trivas här inne hos mig.

0 Comments

  1. Mitt bästa sminktips är ögonfransböjaren. Hur har jag nånsin klarat mig utan en sån?! Ger fransarna det där lilla extra som behövs innan man smetar på mascara. Vissa dagar när man inte behöver vara så fin eller inte orkar sminka sig behövs inte ens mascara, bara böjaren duger gott!

  2. Gillar och röstar förstås! 🙂

    (Johanna Kenas)

    Mitt bästa sminktips är att alltid ha mascara och läppglans med, de piffar verkligen upp även om man känner sig trött, och är smidiga att ta till för man vet aldrig vad vardagen kan bära med sig! 🙂

  3. Hej!
    Gillar dig sedan tidigare och har idag röstat på dig. Mascara är min absoluta favorit, skulle inte klara mig utan, det är en trött 5 barnsmammas favorit upp piggare, ja ja en tidig kväll är inte helt fel heller.

    Mvh
    Charlotta

  4. Jag vill så klart vara med!
    Mitt bästa sminktips är mineralpuder från Lumene.
    En släkting till mig kallade det för ”mirakelpudret” för att den är lätt och fräsh och man ser inte sminkad ut.
    Dessutom tipsar jag om vit ögonskugga.
    Det ger öppna och pigga ögon.
    Jag gillar dig på fb och jag har röstat på ditt foto.

  5. Klart man vill vara med och tävla här. ❤

    Gillar din FB-sida sen tidigare.
    Självklart röstar jag på dina bidrag i Skansentävlingen.

    Mitt bästa sminktips är en highlighter som jag lägger i ögonvrån, och en volym mascara. Sen är dagen räddad. ❤

  6. Gillat sedan innan och röstat , skulle inte klara mig utan ögonfransböjaren det är en riktig kompis ! Kram

  7. HEJ!
    jag gillar redan på facebook! :).
    Ett bra sminktips är att använda ett tunt lager puder på läpparna innan man sätter på läppstift/läppglans. Det håller så mycket bättre och längre!
    Stor kram! /Bella

  8. Mitt bästa sminktips är en bra ansiktskräm, som håller huden mjuk och len! Jag gillar redan din facebooksida så nu hoppas jag på tur!

  9. Jag är gärna med och tävlar, och mitt bästa sminktips är att alltid ha en bra bas makeup, det är något som är A och O för mig.

    Gillar din sida på FB (Sanna Kaakinen).

    Har röstat på ditt bidrag i Skansen tävlingen.

    Kram Sanna

  10. Bästa sminket på varje människa är Att alltid ha ett äkta leende på läpparna! Men en mjukgörande ansiktskräm, lätt puder, fina fransar med mycket volym och lätt färg på läpparna gör att man kommer långt en vardag också 😉

    Gillar sedan länge och ska rösta nu
    Kram

  11. Klart jag vill vara med =)
    Gillar på FB – sedan tidigare.
    Mitt bästa sminktips… hmmm.. Har för typ första gången i livet börjat använda mig av lite Brun utan sol – och just såhär i februari gör den där extra lilla färgen underverk.
    Kram Jannike

  12. 1) Gillar på FB! Maria Westerberg
    2) Mitt bästa sminktips är att ha en ljus ögonskugga som skimrar, alltså lite svagt glittrig, till vardagssminket. Ögonen ser direkt mer intressanta och markerade ut, utan att vara översminkade!
    3) Har röstat på dig!

  13. Jag är med! 🙂

    1. Gillar på fb (Petra Celine Dorotea Stenberg)

    2. Mitt bästa sminktips är att använda sig av en blender borste när man ska lägga ögonskugga. Om man använder sig av olika steg och olika nyanser/färger så kan man lätt få skarpa linjer. Använder man en blender borste och ”suddar ut” de skarpa linjerna, så blir det mycket snyggare och ser proffsigare ut :).

    3. Har röstat på ditt bidrag nr. 28

    Kram!

  14. Jag är jättegärna med! Gillar sedan tidigiare ”Emelie Johansson”
    Mitt bästa tips är att använda en fuktkräm samt primer innan du lägger på basen. Känner många som inte gör det, MEN det håller så mycket bättre. Så det är mitt tips!

    Har röstat 🙂
    Hoppas på tur!
    Kram Emelie

  15. Åhhh en tävling för mig! Jag som bara i dagarna stod och svor över min mascara. 😉

    Mitt bästa sminktips är att ha en bra ansiktstvätt att tvätta bort sminket med.
    Hur det än är MÅSTE man alltid tvätta bort det på kvällen.
    Och håller man huden ren och fräsch så är det alltid mycket enklare att dra en snygg sminkning på nolltid.
    Ser man fräsch ut i huden kan det många gånger bara räcka med lite mascara och sen är man fit for fight. 🙂

    Självklart gillar jag dig på fb och klart jag röstar på din bild, min röst blev nr 30. 🙂

    kramar.

  16. Gillar på fb, Annica Nilsson.

    mitt bästa sminktips för ett vardagligt men fräscht utseende är att ;välj själv om du vill ha foundation eller inte, jag kör utan, men lägger lite täckstift under ögonen och gärna på ögonlocken och en bit uppåt, (ögat ser mkt piggare ut) sen borsta ögonbrynen och fyll lite försiktigt med en ögonbrynspenna. ta en ögonskugga som är naturligt beige/ljus och sen en ögonfransböj och lätta drag med maskaran. Sist av allt ha på ett läppglans, gärna aprikost, de fyller ut dina läppar! 🙂 Tack för mig! Kram

  17. Jag är gärna med och tävlar! 🙂

    Min personliga favorit när det gäller smink är ögonbrynspennan, som är mer som en slags borste än en penna. Använder den svartbruna ifrån Depend och den är helt fantastisk, det ser fortfarande naturligt ut och är lätt att bara stryka på! Lyfter verkligen fram hela ansiktet 🙂

    Har gillat sidan på Facebook sedan tidigare (Ronja Jansson)

  18. Jag vill Jättegärna vara med och tävla och har gillat på FB.
    Mitt sminktips är bl.a. att ha ett lagom lager med foundation. Lite mindre på vardag och kanske mer på tex. Fest. Det finns foundation mousse som är bra eller också kan man ta en flytande foundation med ett tunt lager puder över. Sedan räcker det med en mascara som lyfter fram dina ögon. Sedan kan man variera från dag till dag, eller vad man ska göra (bara jobba/plugga elr gå på fest) Vill man vara rätt naturliga så räcker det vill man piffa upp sig lite mer, kan man alltid ha kajal,eller också en fin ögonskugga. Det blir alltid det lilla extra att ha ett passande läppglans och rouge för att lyfta fram dina kindben. Mitt tips är alltså att ha en naturlig och vanlig sminkning och utgå från den. Då vet du hur du gör men bestämmer från gång till om du vill lägga på något extra eller inte. Tack för en jätte härlig tävling. Tycker smink är roligt och intressant och skulle verkligen vilja vinna eftersom jag aldrig provat de där produkterna och skulle ja få chansen vore de roligt. Då Kke de skulle vara produkter man skulle köpa sen, eftersom du rekommenderar dessa. Tack 🙂

  19. -Gillat heter HelinSherif 😉
    -Röstat
    Bästa smink tips : mitt tips är att innan du böjer ögonfransarna med en franstång så värm den med hårfönen ! ögonfransarna blir mer böjda & ögonen ser större ut 🙂

  20. Hej.
    Jag är med. Mitt bästa sminktips är så lite som möjligt men gärna glitter 🙂

    Har gillat dig på facebook med namnet Linnéa Möller.

  21. Jag gillar på FB.
    Mitt bästa smink tips är att använda solpuder istället för rouge, det ger ett fräscht men ändå naturligt utseende. Om man vill att ögonen ska se synas mer är en supertunn linje av eyeliner längs ögonfrans roten, blir super fint resultat!

  22. Skrev mitt sminktips på fb (namn Maya Jones), och gillade såklart. Men skriver det här också.
    Kvalitet före kvantitet.

    Hoppas på lite fräscht smink inför våren nu, har haft jättemycket problem med infektioner i mitt öga så har köpt 10 talet mascaror de senaste två månaderna..

  23. Mitt bästa tips är att värma ögonfranstången en aning med en hårfön innan man böjer fransarna, på så sätt håller dom sig böjda längre!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *